Перейти к содержанию
View in the app

A better way to browse. Learn more.

AUTO-BK.RU FORUM

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Опубликовано

Всем привет хочу узнать ваше мнение о Тюнинг боксах кто конкретно сталкивался и есть ли побочние эффекты?

Опубликовано

Всем привет хочу узнать ваше мнение о Тюнинг боксах кто конкретно сталкивался и есть ли побочние эффекты?

atkroi esce 3 temi pro iti boxi, mozet i paimes cto ani s tuningom nikak nesvjazani :heresmile:

Опубликовано
  • Автор

ну как не связаны не говори глупостей

Опубликовано

не связаны, это полное унылое говно а не тюннинг

• 1 месяц спустя...
Опубликовано

Панове! Можливо тема вмерла , але ці пристрої працюють. Правда не всі з них достатньо дієві . В товариша на mitsub L200 та на КІА СЕЕД 1.6 перевіряли . Корейський блок на вісім положень --- положення 1 невідчутно,№ 2--починає,...,№8--відчутно добре ,але витрати пального!!! Це було в 2009 році . Оскільки висновки не втішили, почав робити свій пристрій з можливістю чітких налаштувань з комп"ютера за основними параметрами. Влітку проводив випробування своєї чергової версії ---корейській пристрій відпочиває,на кіа сеед на третій передачі колеса буксують .Прошивка може правитись на ходу,в вітсутності вимірювального стенда це чудова якість. Сама цікава якість --можливість перемикання режимів на ходу (рідні--змінені дані). Суттєвий недолік --бреше БК за витратами пального . Тому подібність до чіп-тюнінгу повна , відмінність лише способі втілення зміни режимів роботи двигуна.Мене це зацікавило тим , що можна впливати на мотори різних виробників , різних контроллерів одним пристроєм (ДАД-MAF, частотний чи аналоговий,cdi --tdi) . Звичайно , це не золотий ключик до всіх мотрів , є в цьому підході свої переваги та недоліки , але такий підхід теж має право на життя та розвиток . Роботи над пристроєм не закінчені -як завжди бракує часу , та все ж таки тривають . Передбачаю зверхнє ставлення до цієї розробки від деяких тюнерів , Та прошу зважити на те ,що все розробляється з нуля , власними силами й власними напрямками (не плагіат). Машини і ремонтую ,і чіпую,і будую гуртом з такими ж фанатами. Так ,що це непоржні висновки.

Опубликовано

модеры удалите нах тему, а барыге предупреждение впаяйте

Опубликовано

Перш ніж " нах тему " , хочеться почути результати випробувань від власників ,а непродавців --- на які авто встановлювались, витрати пального , прискорення , з яких обертів підхоплює , як стикується з контроллером авто (коди відмов). Цікавить багатоканальний пристрій-- це значно полегшить мені роботу . Цікавлять не рекламні посилання , а звіти з *польових* випробувань . Повністю підтримую гасло *Попробуйте хоть раз в жизни сделать то,что вам хочется. несмотря на "но" и "а вдруг".Не задумываясь,кто что подумает и скажет.это ваша жизнь*.

Опубликовано

модеры удалите нах тему, а барыге предупреждение впаяйте

сам ты барыга я тему не создавал

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Последние посетители 0

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
Яндекс цитирования

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.